Gallery

Звукот на срамежливата труба


Во ноќта

обоена во

пригушен звук

на

труба,

умот, ми го

маѓепса.

Нурнав,

во синилото

пред мене

а,

во длабочините

ечи

мелодија на сирени.

Трубата,

и таму,

со својата

еротска заводливост,

срамежлива е,

а умот вреска

по тебе!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s