Gallery

Отсекогаш сакав да чујам како чука срце на заљубен човек, и да видам, како крвари на ранет од љубов, човек, и да, наслушнам како силно трепери при разделба…   Наместо, видов аморова стрела и срце кое што не чука… и, … Continue reading

Gallery

Стаорецот и судоку ниво пет

Вчера, ми се потврди дека ‘карма’ постои. Не дека нешто многу се заморувам околу тоа, но дефинитивно некни ми се отвори како сознание.  Ако целосно ви раскажам, што се случи нема да ми верувате, затоа ќе речам единствено дека принципот … Continue reading