Gallery

Андалузиска песна

Еднаш ми рече, дека ќе се сретнеме… ќе се најдеме некогаш, некаде… ќе се запознаеме одново,  за првпат како никогаш да не сме се ни познавале, многупати се прашував каде е тоа… постои ли тло на земјава, за твојата и … Continue reading