Gallery

Љубов е – Денес!

Во мракот на онаа среда, кога твоите бакнежи искреа по пустите улици, и се лепеа како тропска влага на мојот врат ме праша – што е љубовта?! Очите ти светкаа…  одамна, нечии очи не блескале толку во моите…  Јас пак, … Continue reading