Gallery

СНЕЖЕН ОРЕЛ (2)

2. Возот е на перонот. Лук – го фати својот кафен куфер и се упати во еден од вагоните, да се смести за својот три и пол часовен пат. Ужива да се вози со воз, и да размислува. Тоа му … Continue reading