Gallery

Средно приготвен бифтек во мрачниот ресторан

Таа сакаше да влезат, и тоа не само што сакаше туку и  инсистираше. Тој, седеше пред влезот на ресторанот, и се двомеше дали сака да влезе или не. Некако го вознемируваше помислата, дека треба да вечера во комплетно темен ресторан. … Continue reading