Gallery

Чекална

Чекањето е нешто, што од длабочината на мојата внатрешност најискрено го мразам.Не, поточно кажано   го презирам. Но најинтересно е дека немам поим зошто имам таков однос кон оваа не-активност. Чекаш на стоматолог за да го слушнеш тоа продорно ззззз од бушилицата … Continue reading