Gallery

Летање со облак

Нацртај ми скалила кои ќе ме однесат до белиот и пувкаст облак, во форма -на сите форми и во боја -на сите бои. Како Икар ќе појдам кај сонцето и ќе го поздравам, па со птиците небесни со крила раскошни … Continue reading